Χορήγηση της άδειας φροντίδας παιδιού μετά την ειδική 6μηνη παροχή προστασίας της μητρότητας

E-mail Print PDF

διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

πηγή: http://www.ergasiaka-gr.net

Last Updated on Thursday, 24 March 2016 11:41
 

Αίτηση Εγγραφής

E-mail Print PDF

Μέλη του Συλλόγου εγγράφονται όλοι οι απόφοιτοι ανωτάτης εκπαίδευσης που εμπλέκονται στους τομείς της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής, καθώς και όσοι έχουν τίτλο σπουδών του εξωτερικού ισότιμο ή ανώτερο με αυτές τις ειδικότητες, εφόσον ο τίτλος αυτός έχει αναγνωριστεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή από τον εκάστοτε αρμόδιο φορέα.

Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής (κατεβάστε την αίτηση σε μορφή word εδώ) και ταχυδρομείστε την συμπληρωμένη στον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Αναγνωστόπουλο Σταύρο στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Last Updated on Tuesday, 11 November 2014 23:47
 

Ανακοίνωση

E-mail Print PDF

 

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη Γενική Απεργία στις 4 Φλεβάρη

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 23 Γενάρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ 11 π.μ.

 

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά

Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!

 

Συνάδελφοι Μηχανικοί,

Είτε είστε εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι ή φοιτητές είναι ώρα ευθύνης για όλους μας και ώρα απόφασης για ανυποχώρητο αγώνα! Η επίθεση της κυβέρνησης στο Ασφαλιστικό σύστημα ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ! Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε κατά γράμμα και επέκτεινε τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίοι διέλυσαν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, έκαναν καθεστώς για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα για 400 και 500 ευρώ, ισοπέδωσαν δικαιώματα στην Υγεία και την Πρόνοια, εκτίναξαν την ανασφάλιστη εργασία, έρχονται να δώσουν το τελικό χτύπημα διαλύοντας ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση! Ό,τι κατάφερε ο λαός μας με τον αγώνα του να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης έρχονται να το ξηλώσουν υλοποιώντας την διαχρονική απαίτηση της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.

Θα επιτρέψουμε από φόβο να ριζώσει για εμάς και τα παιδιά μας η ανέχεια, η ζωή με τα ελάχιστα; Να γίνουν συνήθεια η μακροχρόνια ανεργία και οι άθλιοι μισθοί των 500 ευρώ, οι άθλιες συντάξεις, παροχές υγείας και πρόνοιας, η δουλειά ως τον τάφο;

Τώρα απεργιακός ξεσηκωμός παντού!

Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε όλο τον κλάδο όπως και σε άλλους! Στις σχολές, στις πόλεις, στις γειτονιές! Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Να μην φτάσει καν στη Βουλή!

Από τη συμμετοχή στην απεργία, στη διαδήλωση, στον οργανωμένο αγώνα, από τη στάση του καθένα θα κριθεί το αποτέλεσμα! Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη μας δύναμη!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η κοινωνική ασφάλιση για την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση είναι κόστος! Για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, είναι η ζωή μας και η προστασία των οικογενειών μας! Η κοινωνική ασφάλιση δεν χαρίστηκε. Τα εκατομμύρια των εργαζομένων κατέκτησαν αυτό το δικαίωμα με σκληρούς αιματηρούς πολύχρονους αγώνες. Για να έχουν οι εργαζόμενοι ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη, να μην πεθαίνουν «σαν το σκυλί στο αμπέλι», να έχουν προστασία οι ίδιοι και οι οικογένειες τους στην ασθένεια, στην αναπηρία, στην ανεργία, στη μητρότητα, στην ανατροφή των παιδιών, στον επαγγελματικό κίνδυνο και τις επαγγελματικές ασθένειες. Διεκδίκησαν και κατέκτησαν να υπάρχει προστασία και αξιοπρεπής ζωή μέσω των συντάξεων μετά τον εργάσιμο βίο, κάλυψη και φροντίδα της εργατικής-λαϊκής οικογένειας, προνοιακά επιδόματα για πιο ευπαθείς ομάδες. Όλα αυτά τα δικαιώματα ήταν πάντα πολύ λιγότερα από όσα δικαιούμασταν με βάση τον πλούτο που παράγαμε, την ανάπτυξη της επιστήμης και τις σύγχρονες ανάγκες μας. Όμως είχαν υποχρεωθεί κράτος και εργοδοσία ένα μέρος από τον κλεμμένο ιδρώτα μας να τον επιστρέφουν μέσω όλων αυτών των παροχών. Πάντα μας έκλεβαν λεηλατώντας τα ταμεία, χρηματοδοτώντας από αυτά ποικιλότροπα τραπεζίτες, βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλέμπορους, όπως κάνουν και σήμερα. Με το νόμο της κυβέρνησης ανοίγει ο δρόμος για να απαλλαγούν κράτος και εργοδοσία από το να πληρώνουν για την κοινωνική ασφάλιση. Αυτό φανερώνει ότι η ανάπτυξη για την οποία μιλούν θα στηθεί πάνω στα δικά μας κορμιά, πάνω στα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας!

Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση μας στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών

και των μεγαλεμπόρων της υγείας!

Το κυβερνητικό σχέδιο δε διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!

Αρκετά πια με τα άθλια ψέματα της κυβέρνησης και των παπαγάλων τους! Αρκετά με την κοροϊδία και τις απάτες τους!

 • Φέρνουν ένα νόμο - πακέτο που περιέχει όλους τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους στην πιο επιθετική τους μορφή, οι οποίοι καταργούν την κοινωνική ασφάλιση, με όλες τις μειώσεις που έχουν τσακίσει το λαϊκό εισόδημα μαζί με νέες δυσβάσταχτες.

 • Χαρίζουν όλα τα κλεμμένα και λεηλατημένα από τα κουρέματα, τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, την εισφοροδιαφυγή του κεφαλαίου.

 • Δουλειά ως τα 67 χρόνια για μια σύνταξη επίδομα φτώχειας για την συντριπτική πλειοψηφία.

 • Μειώνουν την κρατική χρηματοδότηση στο ελάχιστο και μόνο για ένα μέρος της σύνταξης και αυτή υπό προϋποθέσεις με στόχο την απαλλαγή του κράτους.

 • Βγάζουν στο σφυρί τα περιουσιακά στοιχεία των ταμείων για να πληρώσουν τους δανειστές «στην ώρα τους» όπως έκαναν και με τα λεφτά των ταμείων.

 • Σφαγιάζουν τις κύριες και επικουρικές συντάξεις για τους νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους.

 • Νομοθετούν νέο τρόπο υπολογισμού, δηλαδή μόνιμο μηχανισμό μειώσεων συντάξεων και παροχών. Η σύνταξη θα υπολογίζεται στο σύνολο του εργασίμου βίου, με τους μισθούς σήμερα να παραμένουν στα άθλια επίπεδα των 586 και των 511 ευρώ.

 • Καταργούν το ΕΚΑΣ, το επίδομα που έπαιρναν οι φτωχοί συνταξιούχοι.

 • Πετσοκόβουν ακόμα μια φορά τις αναπηρικές συντάξεις, τα προνοιακά επιδόματα συνεχίζοντας ένα ακήρυχτο πόλεμο στους ανάπηρους και τις οικογένειές τους.

 • Η σφοδρότητα της επίθεσης στο ασφαλιστικό δεν αφήνει κανέναν κλάδο ανέγγιχτο. Έτσι και τον δικό μας. Χτυπά τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων, εργαζόμενων με μπλοκάκια, αγροτών, ελευθεροεπαγγελματιών, επιστημόνων!

 • Την ίδια μέρα με το νόμο Κατρούγκαλου έφεραν στη Βουλή νόμο για την ιδιωτική ασφάλιση, στρώνοντας κόκκινο χαλί για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Στον πόλεμο τους, απαντάμε με πόλεμο! Όλοι στην απεργία και τα συλλαλητήρια!

Μαζί με όλους τους κλάδους, όλα τα σωματεία, όλες τις λαϊκές γειτονιές στο δρόμο του αγώνα!

Κάθε μέρα, κάθε ώρα, να νιώθουν το σφυροκόπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος!

Κανένας εργάτης να μην παρασυρθεί από την υποκριτική στάση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των άλλων κομμάτων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, ψήφισαν τις μειώσεις και το σφαγιασμό των δικαιωμάτων και τώρα προσπαθούν να αναβαπτιστούν. Κανένας να μην παρασυρθεί από τις όψιμες κορώνες της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που έχουν στηρίξει όλες τις προηγούμενες αντιασφαλιστικές επιθέσεις. Κανένας να μην ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες τους, τους λεγόμενους κοινωνικούς διαλόγους με τους οποίους συνδιαμόρφωναν την επίθεση στα δικαιώματά μας!

Δικαιοσύνη για τους επιχειρηματικούς ομίλους είναι η αύξηση των κερδών τους!

Δικαιοσύνη για εμάς είναι η αξιοπρεπής ζωή, να ζούμε ανθρώπινα τον 21ο αιώνα και

να μην φυτοζωούμε, να καρπωνόμαστε τον πλούτο που ΕΜΕΙΣ παράγουμε!

Είναι παραλογισμός και αδικία,

Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας να παράγουμε, να εγκαθιστούμε, να συντηρούμε, να επισκευάζουμε τα ιατρικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς και όταν προκύψει ζήτημα υγείας να σκεφτόμαστε αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα, αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα μηχανήματα για εξετάσεις για μας και την οικογένειά μας, όπως και όλος ο λαός. Στη τελική δε δουλεύουμε για να κερδίζουν οι επιχειρηματίες στην Υγεία. Δουλεύουμε για να ζήσουμε εμείς και η οικογένειά μας και να μπορεί να απολαμβάνει σύγχρονες και ανώτερες υπηρεσίες Υγείας όλος ο λαός. Οι επιστήμονές μας να προσφέρουν στη βελτίωση των όρων ζωής όλου του λαού.

Η ασφάλιση είναι δικαίωμα! Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!

Ή οι ανάγκες του κεφαλαίου ή οι δικές μας ανάγκες! - Ή θα πληρώσουν ή θα ανατραπούν! -Άλλος δρόμος δεν υπάρχει!

 

Η ελπίδα δεν είναι σύνθημα! Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ προς όφελος των κερδών των μονοπωλίων στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας, οι ζωές μας. Η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, της ανατροπής της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας των μονοπωλιακών ομίλων, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών.

 

Για να κερδίσουν οι εργαζόμενοι - θα πρέπει να χάσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι!

Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά - γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά!

 

Ο Σύλλογος σας καλεί

ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 11 π.μ.

ΑΘΗΝΑ 19/1/2016

Last Updated on Thursday, 28 January 2016 08:55
 

Ζητείται πωλητής Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

E-mail Print PDF

Ζητείται πωλητής Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

 

πηγή: http://www.xe.gr/jobs/

Last Updated on Saturday, 30 January 2016 19:27
 

Αγγελία

E-mail Print PDF

Ζητείται πωλητής.

 

πηγή: http://gr.jooble.org

Last Updated on Thursday, 28 January 2016 08:52
 


Page 10 of 13