Με επιτυχία το Σεμινάριο επιμόρφωσης Ηλεκτρονικά στη Βιοϊατρική Τεχνολογία

E-mail Print PDF

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα στα Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας την Τρίτη 17/1/2017 το Σεμινάριο Ηλεκτρονικά στη Βιοϊατρική Τεχνολογία για τα μέλη του Πανελλήνιου Σύλλογου Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής καθώς και για μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτητές που θέλουν να απασχοληθούν στο χώρο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Το περιεχόμενο του σεμιναρίου περιείχε πρακτικές γνώσεις σχετικά με τα ηλεκτρονικά και τις βλάβες που αυτά παρουσιάζουν στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Επίσης στο σεμινάριο έγινε αναφορά για την δημιουργία μίας μικρής επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Πολυέζο (Ηλεκτρονικό - Μηχανικό Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Msc) για την αναλυτική και εμπεριστατωμένη εισήγηση των ανωτέρων θεμάτων.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά το τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας για την πολύτιμη συμβολή του στη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Last Updated on Tuesday, 21 February 2017 00:05
 

Αγγελία

E-mail Print PDF

Αναρτήτειται η παρακάτω αγγελία η οποία σταλθηκε με e-mail στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Μηχανικής.

 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΣΣΟΣ ΑΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΕΙ 2 ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΝΗΜΑΤΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ

XOPAPAS@OTENET.GR

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΞΩΠΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΗΛ 6932260541

Last Updated on Sunday, 05 February 2017 19:50
 

ΑΣΕΠ - Προκήρυξη θέσης ΤΕ Μηχανικού Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

E-mail Print PDF

Δείτε το ΦΕΚ της προκήρυξης που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Έχει προκηρυχθεί θέση ΤΕ Μηχανικού Βιοϊατρικής Τεχνολογίας για το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, Λαϊκό (δείτε σελ 438, κωδικός θέσης 628):


http://www.asep.gr/webcenter/content/conn/ucmserver/path/Enterprise%20Libraries/asep/Competitions/7%CE%9A_2016/comp7%CE%9A_2016.pdf?lve.

Για περισσότερες πληροφορίες/λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον αρμόδιο φορέα, δηλαδή το ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού).

Last Updated on Tuesday, 10 January 2017 22:24
 

Αγγελία

E-mail Print PDF

Η εταιρεία Volonakis Medical ψάχνει απόφοιτο του τμήματος μηχανικών βιοιατρικής τεχνολογίας για θέση Application Specialist με βάση το Ηράκλειο Κρήτης.

Απαραίτητα Χαρακτηριστικά:

•Δίπλωμα οδήγησης

•Εκπλήρωμένες οι πανεπιστημιακές υποχρεώσεις
•Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (σε περίπτωση Άρρεν)
•Άνεση στο χώρο των χειρουργείων.

•Γνώση Αγγλικών

Αποστολή Βιογραφικών στο
kvolmed@gmail.com

Last Updated on Wednesday, 25 January 2017 16:58
 

Εργαστήρια Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης από τον Ο.Α.Ε.Δ.

E-mail Print PDF

για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

πηγή: http://career.duth.gr

Last Updated on Tuesday, 10 January 2017 00:43
 


Page 7 of 13