Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) - Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Το ΒΜΕ eClass είναι μια ανεξάρτητη εκπαιδευτική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και δεν είναι συνδεδεμένη με καμία άλλη υπηρεσία (π.χ. δεν έχει καμία σχέση με την Ηλεκτρονική Γραμματεία, ούτε με την εγγραφή ενός φοιτητή στο εξάμηνό του, ούτε με τις δηλώσεις μαθημάτων στη Γραμματεία κ.λπ.).

Για τους διδάσκοντες: Η ενεργοποίηση μαθημάτων στο eClass από τους διδάσκοντες είναι προαιρετική (αλλά πολύ υποβοηθητική για την εκπαιδευτική διαδικασία).

Για τους φοιτητές: Η εγγραφή στα μαθήματα του eClass από τους φοιτητές δεν έχει καμία σχέση με τη δήλωση των μαθημάτων στη Γραμματεία και είναι υποχρεωτική μόνο αν ο διδάσκων το απαιτήσει. Με πρωτοβουλία του διδάσκοντος, το eClass μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο για εκτέλεση πολλών εργασιών από τον φοιτητή χωρίς να είναι ανάγκη να έλθει στο Πανεπιστήμιο, όπως ενημέρωση με ανακοινώσεις, εγγραφή σε εργαστήρια, λήψη σημειώσεων και παλαιών θεμάτων σε ηλεκτρονική μορφή κλπ.

Ανακοινώσεις

 • - Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 -

  Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, στις 15:00, στην αίθουσα "Εργαστήριο Επεξεργασίας Ιατρικού Σήματος και Εικόνας", 1ος Όροφος, Σχολή Μηχανικών, Πανεπιστημιούπολη 1, θα έχουμε την χαρά να συναντήσουμε τον Δρ. Παπανικολάου Νίκο, απόφοιτο του Tμήματος μας, κύριο ερευνητή στην Ογκολογική Απεικόνιση στο Ερευνητικό Κέντρο Champalimaud Foundation, Lisbon, και Διευθυντή του Computational Clinical Imaging Group Centre for the Unknown, του Champalimaud Foundation, ο οποίος θα μας μιλήσει με θέμα «Μία εισαγωγή στην απεικονιστική ανάλυση (Radiomics): Ανιχνεύοντας την βιολογία του όγκου στο χώρο και στο χρόνο». (An Introduction to Radiomics: Capturing Tumour Biology in Space and Time).

  Σχετικό ενημερωτικό υλικό είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο.

 • - Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 -

  Προκήρυξη Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ για το Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020 (με δυνατότητα έναρξης από το Μάρτιο 2020)

  Διάρκεια: 2 – 4 μήνες (σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να φθάσει και τους 6 μήνες)

  Υποβολή δικαιολογητικών: στην γραμματεία του τμήματος

  Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών: 12 Νοεμβρίου 2019

  Περισσότερες πληροφορίες: https://erasmus.uniwa.gr/announcements/2i-prokiryxi-theseon-praktikis-askisis-sto-plaisio-toy-programmatos-erasmus-gia-to-ear-exam-ak-etoys-2019-2020/

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 11
Available on the App Store
Available on the Play Store